Ako si prijavljen, najbrže je u aplikaciji: Podešavanja > Nalog > Obriši nalog i podatke. Ako ne možeš da koristiš aplikaciju, popuni formu ispod sa email adresom svog naloga i obrisaćemo tvoj profil, dane, kupone i nalog sa naših servera, u roku od 30 dana.